Zoek op product
Reset   Zoek

FAQ

Groep / filter
 
Zoekwoord
  Zoek
 
Ik wil graag een nieuwe versie (upgrade) van windows, kan dit?
Ja die kunnen wij voor U installeren volgens de standaard installatie van Compucenter. U moet wel een geldige licentie hebben of aanschaffen voor het nieuwe besturingssysteem van uw keuze.

Kan ik mijn Computer ter reparatie afgeven bij Compucenter?
Ja dit is zeker mogelijk.

Kan ik mijn Computer opnieuw laten installeren bij Compucenter?
Ja dit is mogelijk, wij installeren uw Computer volgens de standaard installatie van Compucenter.

Wat is een Computerupgrade precies?
Indien U een wat oudere Computer heeft, is het best mogelijk dat deze door een aantal componenten uit te breiden of door bepaalde componenten te vervangen met componenten met een hogere cappaciteit zodat de computer nog een aantal jaren mee kan gaan.

Kan ik mijn computer bij Compucenter laten Upgraden?
Ja dit kan, Compucenter bekijkt wat er eventueel mogelijk is en of dit ook economisch verantwoord is voor het doel waarvoor U de Computer gebruikt.

Worden artikelen vanuit Compucenter uitgeleverd?
In de meeste gevallen zal een artikel direct vanuit onze leveranciers aan U worden verstuurd, in bepaalde gevallen kan het voorkomen dat U artikelen vanaf Compucenter ontvangt.

Hoe lang moet ik op de bestelling wachten?
Over het algemeen zullen bestellingen binnen 3 a 4 werkdagen bij U worden bezorgd. Wij vragen U echter, indien U uw bestelling nog niet heeft ontvangen binnen deze tijdsperiode, 5 werkdagen af te wachten voordat U contact met ons opneemt.

Ik koop een artikel en wil deze zelf af komen halen, waarom moet ik dan alsnog verzendkosten betalen?
Wij rekenen in de marges geen verzendkosten, vandaar dat wij bij bestellingen onder de €500,00 alsnog verzendkosten moeten rekenen.

Kan ik artikelen direct zelf afhalen bij Compucenter?
In verschillende omstandigheden kan dit, als U bijvoorbeeld een Computer bij ons heeft gekocht en wij deze voor U hebben geinstalleerd.

Heeft Compucenter een eigen voorraad?
Compucenter heeft een aantal artikelen beperkt op voorraad. Dit zijn over het algemeen alleen hoofdcomponenten.

Waarop zijn de voorraad aantallen in de webshop gebaseerd?
De voorraadaantallen zijn het totaal van beschikbare voorraad van onze leveranciers samen met onze eigen voorraad.

Heb ik een inlogaccount nodig bij Compucenter?
Nee, een inlogaccount heeft U bij Compucenter alleen in speciale gevallen nodig.

Wat is het verschil tussen malware, spyware, adware, virussen, etc.?
De verzamelnaam van alle schadelijke software noemt men malware. Malware is afkomstig van de Engelse woorden MALicious softWARE wat vrij vertaald kwaadwillende software betekend. Hieronder vind u bekende en een aantal minder bekende malware varianten, de specifieke eigenschappen worden toegelicht.

Virus\worm: Net als een virus voor de mens kan een computervirus zichzelf dupliceren en is zelfs instaat om zich via uw (thuis)netwerk te verspreiden naar meerdere computers. Het virus is meestal geprogrammeerd met als doel (een groep) bestanden te beschadigen.

Spyware: Deze variant van malware stuurt privacy gevoelige informatie, zoals wachtwoorden, naw gegevens, etc door naar derden.

Rootkit: i.p.v. het doorsturen van privacy gevoelige informatie, zorgt een rootkit ervoor dat een derden persoon toegang tot uw computer kan krijgen.

Trojan horse: Dit is spyware/rootkit verpakt in een onschuldig ogend bestandje. Door het bestandje te openen wordt de spyware geactiveerd en uw PC is besmet. Een trojan horse wordt vooral toegepast bij email, let dus altijd op bij het openen van bestanden die u via email binnen krijgt.

Adware: geïnfecteerde PC’s laten popups zien met ongewenste reclameboodschappen.

hoe kan ik contact opnemen met Compucenter.
Wij vragen U hiervoor het informatieaanvraag formulier op onze site te gebruiken. U kunt ook een call aanmaken of ons direct een e-mail sturen. Zie voor meer informatie het menuonderdeel Contact - Bereikbaarheid.

Ik heb een uitgebreide vraag en wens toch iemand telefonisch te spreken.
U kunt via het contactformulier, of per telefoon een terugbelverzoek indienen via 0485-573747. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact met U op.

Welke betaalmogelijkheden biedt Compucenter
Zie hiervoor menuonderdeel Orders - Betaalmethoden en tarieven.

16 artikel(en) gevonden

- -